Gyakori kérdések

Próbára bejelentkezés.

Telefonos időpont egyeztetés hétköznapra praktikus, szombati próbára szükséges. Ekkor Önnek nem kell várakoznia a próbafülkére.

GPS navigációnál a Veszprém Kereszt utca 9. címet kell megadni, a Szalonunk mögötti parkolóhoz.

Mit? Mikor? Hogyan?

A szakmában töltött hosszú évek tapasztalata alapján felmerülő kérdésekre próbálok meg választ adni, ami természetesen csak irányadó jó tanács, de mindenkinek a saját döntésére időbeosztására bízom a módosítását.

Az esküvő előtt mennyi idővel foglaljam le a ruhámat?

A menyasszonyi ruhát általában az esküvő előtt 3-6 hónappal, a koszorúslány ruhákat 1-3 hónappal, a vőlegény és násznép tagjai az alkalmi ruhát és ezek kiegészítőit 2-3 hónappal az esküvő előtt foglalják le, vagy vásárolják meg.

Fontos megjegyezni, hogy egyedi új ruhavarratásnál az elkészítés időtartamát (ami legalább 1 hónap, külföldről behozatott terméknél 3 hónap) adjuk hozzá az eredetileg kalkulált dátumhoz. A kellékek, kiegészítők nagy részét is célszerű a ruhafoglaláskor kiválasztani, mert ilyenkor az összhang és harmónia jobban egyeztethető.

Ruhapróba!

3 db menyasszonyi ruha felpróbálása INGYENES.

2018 07 01 től az 3 db feletti menyasszonyi ruhák felpróbálásáért minden esetben 5 000 Ft szolgáltatási díjat kell fizetni a ruhapróba megkezdése előtt.

A szolgáltatás maximum 1 óra, vagy 10 db ruha felpróbálására vonatkozik. Amennyiben sikerül a megfelelő ruhát kiválasztani, és az lefoglalásra kerül, a szolgáltatási díj 5 000 Ft összege beszámításra kerül. Ruhafoglalás nélkül,  az 5 000 Ft próbálgatási díj a tisztítási összeg egy részét fedezi.

Mennyi foglalót vigyek?

A ruha jelképes összeggel is lefoglalható, de a teljes kölcsönzési díj 50%-ig ki kell egészíteni.(ez történhet több részletben egyéni megállapodás szerint.)

Mi történik akkor, ha a ruhafoglalás után fogyok, vagy hízok, vagy mégsem akkora sarkú cipőt veszek fel?

A ruhafoglaláskor méretvétel is történik, amely méretet az esküvő hetében kedd délelőtt egy cipős próba keretében leellenőrizhet, ha szükséges korrekcióra itt még van lehetőség.

Mikor vihetem el a ruhámat, hogyan szállíthatom, mikor kell visszavinnem?

A normál szombati esküvőkre előtte való nap péntek délelőtt történik a ruhakiadás. A ruha praktikusan csomagolva, védőfóliával ellátva vállfán szállítható, és ugyan ezzel a megoldással hétfőn délelőtt kell visszaszállítani a szalonba.

A nem szombati esküvőkre és hosszabb időtartamú kölcsönzésekre egyedi megállapodás köthető.

Kinek kell tisztítani a ruhát, és mi történik, ha a ruha foltos lesz?

A ruha tisztítását a szalonban végzik. Ruhakiadás előtt a ruha tisztításáról, egyéb hasznos jó tanácsokról tájékoztatják a ruha viselőjét.

Ha bármi kérdése felmerülne a leírtakkal kapcsolatban, üzletünkben szívesen tájékoztatjuk, vagy írjon az info@olaszruhaszalon.hu e-mail címre. 

A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.